13.9 C
Medemblik
15 juli 2020 00:50
Medemblik Actueel.

Vooroeverloopdeelnemers rennen laatste meters over oranje loper

Medemblik – Zoals al aangegeven is de finish dit jaar bij het kasteel…..een finish in stijl kun je wel zeggen. En daarom rollen we een 20 meter-lange “loper” uit voor alle lopers die over de finish komen. En wie kun je dan beter om medewerking hiervoor vragen dan de plaatselijke interieurstylisten van Novitaz ?

Finishen bij kasteel Radboud op de oranje loper van Novitaz
Finishen bij kasteel Radboud op de oranje loper van Novitaz

Johan Blokker vond dat een goed plan toen we hem ernaar vroegen en zou wel even een rolletje regelen voor de Vooroeverloop. Maar met het WK toen nog in volle gang waren er meer liefhebbers die op een rol oranje tapijt aasden. Maar het is uiteindelijk gelukt en de loper ligt straks klaar voor het kasteel. We hopen dat alle deelnemers in een mooie tijd zullen arriveren, maar natuurlijk vooral ook dat er weer met veel plezier gelopen wordt langs het prachtige parcours !

De woonwinkel is al jaren gevestigd aan de Nieuwstraat 80 in Medemblik, maar is heel erg met zijn tijd meegegaan. U kunt er terecht voor een stijlvol interieur in de trendy landelijke- en lifestyle sfeer. De broers Johan en Robert zullen zelf niet meelopen met de Vooroeverloop; het zijn niet van die lopers zoals Robert aangaf. Zij zijn actief met andere sporten zoals zwemmen en zeilen. Maar mogelijk gaat er wel een hardloper starten voor ze; we zullen het zien op 10 augustus.

Ga zeker eens kijken op de site van de heren; samen met collega Jennifer weten ze je interieur een ware metamorfose te geven, soms met kleine veranderingen of eigentijdse accessoires, maar altijd naar een stijlvol interieur. Zie www.novitaz.nl of loop eens bij ze binnen. Ook op zondag staat de deur van de sfeervolle woonwinkel open voor vakkundig advies.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?