20.9 C
Medemblik
9 augustus 2020 07:13
Medemblik Actueel.

EK Skeeleren in Geisingen, pakt Medemblikker Rick Schipper de titel bij de junioren?

Medemblik – Met nog en paar dagen te gaan dan beginnen de Europese Kampioenschappen Inline Skaten in het Zuid Duitse Geisingen. Met deelnemers uit Nederland, Duitsland Hongarije, Italië, Spanje Denenmarken Zweden, Oostenrijk, Polen, Portugal Slovakia, België, Noorwegen, Zwitserland.

Rick Schipper

Het aantal junioren A die staan aangemeld zijn 71 rijders verdeeld over dames en heren bij de dames zijn dat er 32 en bij de heren 39. Nederland heeft de navolgende rijders geselecteerd: Kelly Schouten, Tjitske Wassenaar, Elsemieke van Maaren, Laura van Ramshorst, Jordy Harink, Remon Kwant, Rick Schipper, Evert Hoolwerf en Patrick Roest. Ook hier zien wij rijders met veel potentieel voor een overwinning danwel op een andere podium plaats. voor de marathon komen daar nog eens bij de heren bij: Casper de Gier en Jan Korenberg, zij komen alleen uit op de marathon.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?