Huisartsen de Compagnie Medemblik slecht bereikbaar.

compagnieMedemblik – Naar aanleiding van diverse berichten die wij mochten ontvangen over de bereikbaarheid van de huisartsenpraktijk De Compagnie in Medemblik zijn wij een onderzoek gestart naar de bereikbaarheid van de praktijk.  Na meerdere malen te hebben gebeld kregen wij een computer aan de telefoon die ons vertelde dat enkel in uiterste nood kon worden gebeld vanwege vakantie van de huisartsen. 

Op de website van de huisartsenpraktijk valt te lezen dat. De huisartsen van De Compagnie zijn per toerbeurt  afwezig in de komende vakantieperiode. De praktijk en de apotheek zijn uiteraard gewoon open. Mocht uw eigen huisarts afwezig zijn dan kunt u voor zeer dringende medische problemen, in overleg met de doktersassistente, bij één van de andere huisartsen terecht. Voor minder dringende zaken verzoeken wij u vriendelijk te wachten tot uw eigen huisarts weer terug is. Van 7 juli t/m 25 juli is tevens waarnemend huisarts mevr. S Melchers aanwezig.  

  • Mevr. Jonkers afwezig van 30 juni  t/m  18 juli
  • Dhr.   Wieland  afwezig van    7 juli   t/m  25 juli
  • Dhr.   Bader      afwezig van  21 juli   t/m    8 augustus

Afgelopen donderdag moest een jongentje van 2.5 jaar worden geholpen aan een hoofdwond maar de praktijk was gesloten maar enkel door wat aan te dringen mochten ze toch komen en werd het jochie geholpen aan zijn hoofdwond(en).

Opvallend is dat er gelijktijdig 2 artsen op vakantie zijn en zelfs de waarnemend huisarts deze maand ook vakantie viert waardoor er, op de praktijk van huisarts de Jager na, vrijwel niemand op de praktijk aanwezig is. Voor spoed zul je dus naar de Jager moeten of naar Hoorn.  Niet echt een wenselijke situatie.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.