20.3 C
Medemblik
22 mei 2020 17:39
Medemblik Actueel.

Ook Medemblik reageerde geschokt op overlijden Guust en Toos Moors tijdens vlucht MH17

Middenmeer – Guust en Toos Moors waren graag geziene inwoners van Middenmeer. Afgelopen donderdag stierven ze in vlucht MH17.  Het omgekomen echtpaar woonde 100 meter van deze kerk. Ze waren maatschappelijk zeer betrokken in het culturele leven, bij de Lions Club en bij de Wieringermeerruiters.

Ze hebben drie kinderen Anne-Kee, Meike en Toon. Toon woont in Maleisië. Daar zou het echtpaar Moors afgelopen donderdag naar toe vliegen met de uit de lucht geschoten vlucht MH17 van Malaysia Airlines.

Wij spraken diverse Medemblikkers die het echtpaar goed kenden en allemaal waren ze in shock toen zij het bericht kregen te horen.  Via de Wieringermeerruiters waren Guust en Toos bij vele evenementen betrokken en graag geziene gasten.

Condoleanceregister

Er is speciaal voor het omgekomen echtpaar een condoleanceregister geopend op internet. Al 190 mensen hebben in het register geschreven.

Reageren via facebook