13.6 C
Medemblik
31 oktober 2020 02:51
Medemblik Actueel.

STPM vergeet zich aan te melden voor de gemeentegids Medemblik

Medemblik – Heeft u hem al met een doffe dreun op de vloer horen vallen afgelopen week? De nieuwe gemeentegids van de gemeente Medemblik werd weer bezorgd en direct vielen ons al diverse fout(jes) op. Schoonheidsfoutjes of gewoon blunders, dat is aan u om te beslissen. 

INMedemblik

Opvallend is het feit dat er geen vermelding wordt gemaakt naar Medemblik eigen toeristische website INMedemblik. INMedemblik is door de gemeente Medemblik in het leven geroepen om de toeristen die Medemblik willen bezoeken wegwijs te maken in onze stad. INMedemblik is gemaakt door PCReclame en wordt onderhouden door PCReclame, de STPM zorgt voor de invulling van deze website. De STPM kwam afgelopen maand nog in het nieuws vanwege een slecht rapportcijfer die zij kregen na een onderzoek gericht op toeristisch Medemblik.  De STPM is dus blijkbaar vergeten zich aan te melden voor de gemeentegids en dus wederom een fout die zij kunnen noteren.

Toerisme

Ook in de categorie ‘Toerisme’ gaat het behoorlijk fout. Onder toerisme verwacht je ook automatisch alle musea te vinden daar deze juist gericht zijn op de toerist. Maar niets van dit, geen Bakkerijmuseum, geen Kasteel Radboud, geen Oudheidskundig Museum die sinds kort in het oude gemeentehuis van Medemblik is gehuisvest.  Nee, deze musea vind u terug in de categorie ‘Recreatie’ terwijl je juist onder recreatie de havens , het Vooroever, de zwembaden verwacht. En deze staan juist in de categorie ‘Toerisme’ . Gemiste kans dus.

Reactie gemeente Medemblik

Op onze vraag richting de gemeente kregen wij te horen dat iedereen die zich aanmeld voor de gemeentegids ook wordt opgenomen in deze gids en dit buiten de gemeente Medemblik omgaat.

Reageren via facebook