Hoogesteeg na renovatie moeilijk om over te steken zonder zebrapad.

Medemblik – Laten wij voorop stellen dat na de grootscheepse renovatie van de Hoogesteeg, Medemblik er een prachtige straat heeft bijgekregen. Maar het ontbreken van een zebrapad ter hoogte van het Emmapark is wel een groot gemis aan het worden. 

Ondanks dat de Hoogesteeg nu een 30km/pu zone is geworden nemen de meeste automobilisten het niet zo nauw met de verkeersregels en stoppen niet voor voetgangers die willen oversteken richting het Émmapark.  De redactie lijkt het daarom slimmer om de ouderwetse zebrapad weer in ere te herstellen om zo duidelijkheid te bieden voor alle gebruikers van de Hoogesteeg in Medemblik.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.