Westfriesland in Bedrijf aflevering 111met o.a. Luna Games

Medemblik – In aflevering 111 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma voor, over en met Westfriese ondernemers. Deze uitzending gaat voor een groot deel over mobile games. In Hoorn zit sinds 2004 het bedrijf Luna Games actief met de ontwikkeling van mobile games. Op dit moment al over de 250 miljoen downloads en ruim 9 miljoen gamers per maand.

Elke maandag na de uitzending zijn de interviews op deze pagina nogmaals te beluisteren. Westfriesland in Bedrijf is elke zaterdagmiddag tussen 17.00-18.00 uur te beluisteren op Radio Hoorn, 105.8 FM ether, 785 op Ziggo radio en overal via www.radiohoorn.nl

[soundcloud]https://soundcloud.com/westfrieslandinbedrijf/wib20140712-uitzending[/soundcloud]

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.