7.9 C
Medemblik
20 januari 2021 21:00
Medemblik Actueel.

Organisatie Dijkpop zeer teleurgesteld in B-Brave. (audio)

Andijk – De jongensband B-Brave blijken toch niet de brave jongetjes te zijn die zij pretenderen te zijn. Een kleine 15 minuten voor zij afgelopen vrijdag de horden gillende tienermeiden zouden gaan plezieren met een optreden tijdens “De Avond van Andijk” kreeg de organisatie te horen dat ze niet kwamen. Later bleek een deel van de band zich prima te vermaken bij de Amsterdam Fashion Week. 

Het management van de band vertelt aan de redactie van deze website dat er onenigheid is/was tussen de jongensband en het management over het optreden in Andijk, de jongens wilden niet wegens “prive-omstandigheden”. Wij brachten zaterdag het bericht naar buiten dat B-Brave zich prima heeft vermaakt in Amsterdam en zelfs een optreden daar heeft gegeven.

De organisatie van Dijkpop is zwakjes gezegt not amused en laat het er zeker niet bij zitten. In een persbericht zegt de organisatie: ,,De organisatie van De Avond Van Andijk kan zeer goed begrijpen dat er, door de afzegging in combinatie met het in het openbaar verschijnen van de band in Amsterdam, zeer veel negatieve reacties in de (social) media zijn verschenen.” ,,De organisatie betreurt het enorm dat een grote groep fans, die speciaal voor B-Brave naar het evenement waren gekomen, gedupeerd is door deze afzegging en beraadt zich op dit moment op het nemen van stappen.”

Hieronder ziet u 2 foto’s van leden van B-Brave gemaakt afgelopen vrijdagavond tijdens Amsterdam Fashion Week.

bbrave2 bbrave

Reageren via facebook