25.1 C
Medemblik
12 augustus 2020 23:40
Medemblik Actueel.

Medemblik ingesprek met organisatie waterweekeind Koggeschuiten

Medemblik – Afgelopen week kwamen wij met het bericht dat de organisatie achter het waterweekeind Koggeschuiten het evenement hadden gecancelled vanwege te strenge eisen vanuit de gemeente Medemblik.  

Gisteren liet de gemeente weten dat zij ingesprek gaat met de organisatie omdat zij graag zien dat het evenement wel doorgaat en dat er mogelijk sprake is van miscommunicatie.  De organisatie van het evenement werd voor het blok gezet door de strenge eisen die vanuit de gemeente aan de organisatie duidelijk werd gemaakt.

De organisatie liet weten blij te zijn met de uitnodiging om te komen praten en om te proberen het waterweekeind wel door te laten gaan.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?