Dames,- en herenkoor Medemblik starten nieuw project. Het ‘Projectkoor’, doet u mee?

Medemblik – Heeft u zin om uw zangkunsten te delen met anderen, maar heeft u geen zin om u voor langere tijd te binden aan een koor? Dan heeft het R.K Dames,- en herenkoor van de St. Martinuskerk de oplossing voor u.  Vanaf september start het ‘projectkoor’ in Medemblik. 

Het is de bedoeling dat dit koor met kerst speciale liederen gaat zingen. Daarom doet de organisatie ook een oproep aan 40 tot 65-jarigen in de gemeente Medemblik om zich op te geven voor dit ‘projectkoor’.  Opgeven kan bij Ank Luken op telefoonnummer 0227-544590 of via de email 

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.