Boyband B-Brave komt niet opdagen voor concert Andijk, Amsterdam Fashion Week was belangrijker

Andijk – Het management van de boyband B-Brave kan het woordje Andijk wel uit hun agenda schrappen. Ze zullen niet echt welkom meer zijn in het dorp nadat zij gisteravond de grote schare gillende fans diep teleurstelden door zonder wat voor afbericht dan ook niet kwamen opdagen. De band liet via twitter weten dat zij niet konden optreden door prive-omstandigheden en hun excuses richting de fans maakten.

Wij spraken diverse meiden die naar het concert van B-Brave waren gekomen tijdens de Avond van Andijk en stuk voor stuk lieten zij weten diep teleurgesteld te zijn in de band. Sommigen waren ’s ochtends al aanwezig om maar een zo goed mogelijk plekje te kunnen bemachtigen.

Tientallen meisjes liet ons weten geen fan meer te zijn van de band nu ze ‘dit hebben geflikt,’ zoals zij het ons vertelden. 1 meisje vertelde zelfs dat zij nog dezelfde avond alle posters ging verwijderen van haar slaapkamer.

Update: De door B-Brave aangegeven prive-omstandigheden is niets meer en minder dan dat ze liever op het Amsterdam Fashion Week evenement waren dan voor een horde pubers te willen optreden. Onderstaande foto’s zijn door de heren zelf op instagram geplaatst.

bbrave bbrave2

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.