Weerbericht Medemblik 11 juli – Zomers maar later mogelijk regen met onweer.

1

Medemblik – Hoe groot kunnen de verschillen zijn, afgelopen nacht was het in West-Friesland droog en vrijwel onbewolkt terwijl in Amsterdam een dode viel te betreuren en in Zandvoort en Haarlem de straten en kelders blank stonden door het noodweer.  Vandaag hebben wij een overvloed aan zon maar er is een kans dat hardnekkige sluierbewolking deze met enige regelmaat even doet verschuilen. 

De temperatuur loopt op naar een heerlijke 25 graden bij een zwakke wind uit het noordoosten (3Bft). Vanavond is er een kleine kans op (lokaal) onweer mogelijk met opnieuw wateroverlast mocht het ook bij ons gaan onweren.

Het weekend begint erg zonnig, vooral zaterdag zal de zon overvloedig schijnen en loopt de temperatuur op naar een heerlijke 24 graden bij een matige wind uit het noordoosten (3Bft), zondag ziet er heel anders uit, er kunnen dan felle buien inclusief onweer voorkomen. Deze buien zullen de warmte verdrijven waardoor het niet warmer gaat worden dan zo’n 20 graden.

De nieuwe week begint zonnig maar ook zal er regelmatig een wolkje voor de zon gaan schuiven. De temperatuur schommelt  rond de normale waarden van 21 graden.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.