12.8 C
Medemblik
11 juli 2020 01:18
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik 10 juli – Zonnig maar tegen de avond meer bewolking

temp

Medemblik – Een groot verschil met gisteren toen het ronduit een herfstachtige dag was met regen, veel wind en een maximale temperatuur van maar 16 graden. Vandaag ziet het er zomers uit, de temperatuur gaat al snel naar de mooie waarde van 23 á 24 graden bij een matige wind uit het noorden (2 á 3Bft).  Tegen het einde van de middag begin van de avond komt er wel wat meer bewolking onze regio binnendrijven maar of daar neerslag uit gaat vallen is nog zeer onzeker. 

Vrijdag wordt ook een zonnige dag met zonnige temperaturen van rond de 24 graden, met helaas wel een toenemende kans op een spatje regen.

Het weekend verloopt zonnig maar op zondag kan er wat neerslag gaan vallen. De temperatuur is wel zomers, 22 á 23 graden terwijl de nachten een zwoele 16 á 17 graden zijn.  Of het zomerse weer doorzet leest u morgen.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?