Rob Hartog sleept grote sponsor binnen.

Abbekerk – Tijdens de Iveco Daily Dutch TT in Assen op zaterdag 28 juni is er een 4 jarige sponsorovereenkomst gesloten tussen Iveco Nederland en Team Hartog, waarvoor Rob Hartog uitkomt in het Open Nederlands Kampioenschap in de Dutch Supersport en momenteel aan de leiding staat in het klassement.

sponsorIveco is al verbonden met de wegrace sport door het beschikbaar stellen van de Iveco Stralis trucks voor het vervoer van het materiaal van Dorna, de organisatie achter de MotoGP. General manager van Iveco Nederland Henk van Leuven ziet als wegrace liefhebber dat er nationaal jong talent ondersteuning nodig heeft om de top te bereiken. Door bemiddeling van Jan Veeken van Veekro Bedrijfswagens uit Zwaagdijk kwam men bij het jonge Westfriese talent Rob Hartog terecht.

Iveco is een van de belangrijkste constructeurs ter wereld die een volledig voertuigengamma produceert en verkoopt, we zijn dan ook zeur verheugd met de nieuwe samenwerking. Op de foto wenst Henk van Leuven tijdens de TT Rob Hartog veel succes voor de komende jaren.

Team Hartog – Racing Against Cancer is sinds 2011 actief in de wegracesport waar Rob het eerste jaar uit kwam in de Talent Cup 600 op een NIWA Suzuki en meteen vice-kampioen werd. Vervolgens werd in 2012 de overstap gemaakt naar de SuperCup 600 en het kampioenschap behaald. Team Hartog ondersteunt ook het goede doel door mee te doen met de jaarlijkse circuitdag op Assen van Against Cancer, waar gezinnen met zieke kinderen een dag verwend worden. Zo kunnen achter op de motor of mee in een race auto. Daarnaast doneert het team een forse bijdrage door het organiseren van een veiling en het meedoen aan de Rabobank fietstocht.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.