De Noord-Holland Noord Business Awards 2014 komen er aan!

Medemblik – Dit is DE kans om uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten! Op 9 oktober worden in Chateau Marquette in Heemskerk de Noord-Holland Noord Business Awards 2014 uitgereikt. Maakt uw bedrijf al kans op een van de Exclusieve Awards en de prachtige prijzen? Er worden 3 Awards uitgereikt: De jury, die bestaat uit bekende ondernemers uit Noord-Holland Noord kiest uit de vele inzendingen 2 winnaars: Een voor de beste onderneming en een voor het beste culturele initiatief in Noord-Holland Noord.

Daarnaast kan het publiek meestemmen op alle inzendingen. Aan de hand van de meeste stemmen krijgt een van de deelnemers de Publieks Award uitgereikt. De jury bestaat uit:

  • Ger Welbers – Commercieel directeur RTVNH
  • Sander Heidinga – directeur Kuijs Reinder Kakes
  • Erwin Cardol – programmamanager Seed Valley
  • Kenan Yurdakadim – Olympia Uitzendbureau
  • Martien den Blanken – Algemeen directeur PWN

Wint uw bedrijf dit jaar een van deze Awards? Schrijf snel in op www.NHN-businessawards.nl en sta tot 9 oktober vol in de schijnwerpers van het bedrijfsleven in Noord-Holland Noord. En wie weet staat u 9 oktober op het podium van Chateau Marquette naast Maurice de Hond en Maureen du Toit. Kijk snel op www.nhn-businessawards.nl en schrijf u in!