7.5 C
Medemblik
30 november 2020 21:20
Medemblik Actueel.

Gemeente zet in op behouden aanbod voor peuters in Andijk

Medemblik – Vorige week maakten de gemeente en Kiddy World bekend dat de peuterspeelzalen in Andijk zouden worden geïntegreerd in het kinderdagverblijf van Kiddy World/Elan. Nu het moederbedrijf van Kiddyworld/Elan – Estro – failliet is, wordt het kinderdagverblijf voortgezet onder naam Smallsteps.

Dat betekent dat er opnieuw afspraken moeten komen over de voortzetting van het peuterspeelzaalwerk. De gemeente voert momenteel opnieuw gesprekken met partijen om het aanbod voor peuters in Andijk te behouden.

We kunnen ons voorstellen dat ouders graag willen weten waar ze aan toe zijn en dat het vervelend is dat we op dit moment niet meer kunnen melden. Daarom informeren wij u zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn. Hou daarom de berichtgeving op onze site in de gaten.

Reageren via facebook