Vlietpop Onderdijk op losse schroeven – politie eist 2e reddingsbrigade

Onderdijk – Of straks op 3 augustus er nog wel een Vlietpop is in Onderdijk is zeer onzeker geworden na de eis van de politie dat er een 2e reddingsbrigade bij moet komen. De organisatie van Vlietpop vertelt aan onze verslaggever dat zij dankzij een medewerker van reddingsbrigade ’t Spant deze tijdens Vlietpop aanwezig was maar dat kan nu  niet meer, sinds ’t Spant bij het KNRM hoort moeten zij op het IJsselmeer aanwezig zijn. 

Onveilig door drankgebruik

Het is de politie ook een doorn in het oog dat er zeer veel alcohol wordt gedronken en daarna vaak even een verfrissende duik wordt genomen in de Groote Vliet. Om dit tegen te gaan moet de organisatie nu een flyer maken waarin zij duidelijk oproepen dit niet meer te doen.

De organisatie is nog in gesprek met de gemeente, maar als zij niet aan deze punten voldoen wordt er geen vergunnig afgegeven voor Vlietpop 2014.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.