21.9 C
Medemblik
15 augustus 2020 04:24
Medemblik Actueel.

Disney-knutselen in Museum van de 20e Eeuw

HOORN – De lopende tentoonstelling Disney Mania in het Museum van de 20e Eeuw is een feest voor jong en oud. In vele vitrines zijn honderden topstukken uit een schitterende Disney verzameling tentoongesteld met items vanaf de jaren ´30 tot nu. Van de oudste Mickey Mouse en Sneeuwwitje tot aan Cars en Nemo.

Het Museum van de 20e Eeuw heeft tijdens de Disney Mania tentoonstelling een aantal leuke knutselmiddagen voor kinderen gepland. Deze zijn geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. En volwassenen mogen natuurlijk meehelpen. Plezier voor jong en oud.

De knutselmiddagen zijn op de woensdagen 9, 16 en 30 juli en 6 en 13 augustus 2014 van 13:30 tot 16:00 uur. Reserveren is niet nodig. Voor meer informatie: www.museumhoorn.nl.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?