11.8 C
Medemblik
25 september 2020 20:24
Medemblik Actueel.

Haal maar weer terug die handel!! – De oranje toeterfles is ook levensgevaarlijk

oranje-toeterflesMedemblik – Het mondstuk van deze toeterfles kan losraken. Dit kan verstikking veroorzaken. Als u in het bezit bent van deze toeterfles, dan wordt u dringend verzocht om deze direct buiten het bereik van kleine kinderen te houden en direct terug te brengen of te sturen naar de winkel. Dit artikel is onder andere verkocht bij winkels van Bart Smit, Dirk van den Broek, EMTÉ en ETOS.

U kunt dit artikel aan onderstaand adres retourneren met uw aankoopbon en EAN-code. Het aankoopbedrag en de verzendkosten zullen dan aan u worden vergoed. Vermeld daarom uw persoonlijke gegevens en uw IBAN bankrekeningnummer.

Boland B.V., Postbus 518, 2400 AM Alphen aan den Rijn

Voor verdere vragen kunt u ons bereiken, bij voorkeur via: consument@boland.eu (of via 0172-447556, maandag t/m vrijdag van 08.30-17.00 uur)

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?