Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik 3 juli – zonnige perioden

W-F kaart done

Medemblik – Het is vandaag zonnig en warm. In de ochtend komt er nog sluierbewolking voor, maar deze worden steeds dunnen naar mate de dag vordert. Het regiokwik stijgt dankzij een zuidwestenwind naar 24 graden. Misschien dat het zelfs even zomers warm wordt, 25 graden!

Morgen wordt het nog warmer. Het regiokwik stijgt dan naar een graad of 28. Verder zijn er zonnige perioden, maar overdag ontstaan er stapelwolken, maar het blijft tot de avond droog. In de avond neemt de bewolking vanuit het zuiden toe en mogelijk volgen er later in de avond in de regio buien, mogelijk met onweer.

Tijdens het weekend is het wisselvallig (soms veel neerslag) en met 21 graden is het een stuk minder warm. Ook na het weekeinde blijft het waarschijnlijk aan de wisselvallige kant, met dagelijks buien in de regio.

Weerspreuk van de dag: Mistsluiers in de vroege nacht, geven julidagen in volle pracht.

Weerman: Patrick Maarschalkerweerd

Reageren via facebook