Pand Polux Medemblik te koop.

polluxtekoopMedemblik – Afgelopen maart 2014 werd het polyesterverwerkende bedrijf Polux in Medemblik failliet verklaard. Diverse omstandigheden noopten toen de directie om het faillissement aan te vragen. Nog geen maand later kwam het bericht naar buiten dat een klant van Polux de failliete boedel had overgenomen waardoor een groot aantal van de ontslagen personeelsleden weer aan het werk konden. 

Te Koop

Sinds vandaag staat nu ineens alles te koop. De reden hierachter is onduidelijk. Of Polux weer gaat sluiten of gaat verhuizen is nog onduidelijk . De vraagprijs voor het pand en de 16.440 m² grond is € 1.350.000,- kosten koper. Het bedrijfscomplex bestaat uit een tweetal bedrijfshallen met overheaddeuren en betonnen vloeren (ca. 1.110m2 bvo + ca. 1.150m2 bvo), magazijnen, was- en kleedlokaal, kantoorruimten, verdeeld over parterre (ca. 745m2 bvo) en eerste verdieping (ca. 225m2 bvo). De vrije hoogte van de bedrijfshallen bedraagt circa 7m1. 

Zodra wij meer informatie hebben zullen wij dit bericht updaten.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.