Unknown Festival Abbekerk

unknownAbbekerk – Het Unknown Festival (Abbekerk) kent meerdere stages en area’s met een line-up die prima past bij de filosofie van de organisatie, namelijk upcoming en (net) gearriveerde artiesten die nog (enigszins) Unknown zijn, tezamen met de top van de regionale DJ-scene. Bij Unknown staat men voor een intieme en echte festivalbeleving in een vooral vrijelijke setting.

De organisatie is in handen van de non-profit ‘no-budget’ Stichting Unknown, die zich inzet voor de leefbaarheid van de omgeving en verscheidene goede doelen, alsmede het organiseren van een elk jaar groter en beter wordend festival, feitelijk betaald door de bezoekers van het jaar daarvoor.

Details:

  • Waar: Essenlaan 3 , Abbekerk
  • Wanneer: 6 juli 2014
  • Hoe laat: 12:30 – 23:15 uur
  • Bestel kaarten: Klik hier

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.