Novu Locus Festival Hauwert

novulocus

Hauwert – Een groep van zes jongeren uit Hauwert gaan op 19 juli aanstaande voor het tweede jaar op rij het ” Novu Locus Festival” organiseren. Viel het festival vorig jaar nog deels letterlijk in het water, dit jaar hoopt de organisatie op beter weer.  Het publiek was vorig jaar wel laaiend enthousiast over het festival. 

Het doel van de organisatie is voor de jongeren uit de buurt een leuk en betaalbaar feest neer te zetten, dit door onder andere de kosten voor de DJ’s, de opbouw van het evenement en alle overige kosten zo laag mogelijk te houden.  Door dit te doen is het de organisatie gelukt de entree- en consumptieprijs laag te houden.

Deephouse, Techhouse en Techno

De muziekstijlen die er op deze dag voorbij komen zijn divers, van Deephouse , Techhouse en Techno, alles komt aanbod. Special Guest dit jaar is de vermaarde dj Anton Kuertz. Dit is een artistiek trio dat al vaker op grotere festivals en feesten heeft gestaan. Ze onderscheiden zich van anderen door elektronische muziek met live accordeon en zang te combineren.

  • Entreeprijs is €10,-
  • Toegang vanaf 18 jaar
  • Begin/Eindtijd  12.00 – 23.30 uur.

Voor meer informatie over het festival kijk op de facebookpagina van de organisatie.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.