Duizenden hardrijders op A7 – kassa voor justitie

Noord-Holland – Met behulp van drie radarauto’s en een onopvallende videoauto en –motor heeft de politie afgelopen vrijdag en zaterdag ruim tweeduizend hardrijders betrapt.

De overtreders liepen tegen de lamp op de A7 (in Wognum, Middenmeer en Wieringermeer en Den Oever), de N242 in Middenmeer en de N99 in Hippolytushoef. Op alle wegen werden snelheden gemeten van meer dan 40 km te hard met een uitschieter van 84 km per uur te hard. Deze snelheid van 214 km per uur werd zaterdag op de A7 in Wognum gemeten.

Vier hardrijders moesten hun rijbewijs inleveren. De vier snelheidsduivels werden door de onopvallende videoauto of motoragent aan de kant gezet nadat de radarauto aan de kant van de weg de snelheid had gemeten.
De snelheidscontroles waren vooral gericht op bezoekers van de TT in Assen.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.