Weerbericht Medemblik 29 juni – Wisselvallig weer

W-F kaart done

Medemblik – Vandaag hebben we van alles wat. Perioden met zon, wolkenvelden en soms trekken er een paar buien de regio over. Soms kan er een stevige bui tussen zitten. Het is fris, want het regiokwik stijgt niet verder dan 17 of 18 graden en de noordwestenwind is matig van kracht.

Morgen zijn er flinke perioden met zon en is de kans op buien een heel stuk kleiner. Het regiokwik stijgt naar 18 graden en de noordwestenwind blijft matig van kracht, rond kracht 3.

De komende dagen blijft het droog en zien we flinke zonnige perioden. Het wordt warmer in de regio, want donderdag en vrijdag zou het misschien wel zomers warm kunnen worden, rond 25 graden. Richting het weekend neemt mogelijk de kans op een regen- of onweersbui toe en wordt het weer minder warm.

Weerspreuk van de dag: Kikvorsgekwaak, regen in de maak.

Weerman: Patrick Maarschalkerweerd

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.