Gemeente Medemblik opent Dorpshuis Andijk voor jongeren ivm dodelijk ongeval

Andijk – In verband met het dodelijk ongeval van afgelopen nacht heeft jongerenwerker Bert Steeman van de gemeente Medemblik het dorpshuis geopend om bijelkaar te kunnen komen om er over te praten en om het verdriet te verwerken.  

Afgelopen nacht kwamen een jongen van 17 en een jongen van 18 om het leven tijdens een noodlottig ongeval met een quad. Het nieuws kwam in het dorp hard aan, vertelt de voorzitter van de dorpsraad van Andijk, Gerrit van Keulen, aan RTV NH.

“Het is een prioriteit voor ons om steun te bieden. Jongeren die over het tragische ongeval willen praten, kunnen in het dorpshuis bij jongerenwerker Bert Steeman terecht. Het dorpshuis is geopend zo lang dat nodig is”, aldus Van Keulen.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.