15.8 C
Medemblik
20 september 2020 13:10
Medemblik Actueel.

Andijker zwembad De Weid krijgt nominatie voor ‘Zwembad van het Jaar’

Andijk – Met de start van de zomer is ook de 5e editie van de Zwembad van het Jaar Verkiezing begonnen. Dat betekent dat er tot en met 31 juli 2014 op De Weid uit Andijk gestemd kan worden via www.zwembadvanhetjaar.nl. Zwembadbezoekers kunnen gedurende de komende weken hun waardering uitspreken over hun favoriete openlucht zwembad en daar mee mooie prijzen winnen.

Jubileumeditie

De Zwembad van het Jaar Verkiezing viert dit jaar haar vijfjarig bestaan. Een mooi moment om de titel te winnen. Bij de openlucht zwembaden kan er nu gestemd worden om de provinciale winnaars te bepalen. In augustus vindt er een korte finaleronde plaats waarin wordt gestreden om de landelijke titel. Stemmen kan via e-mail, Facebook en SMS, schrijft De Andijker op haar website.

Kwaliteit voor bezoekers

Voor de kwaliteit van het zwembad is het belangrijk om te weten hoe bezoekers onder meer de sfeer, klantvriendelijkheid en hygiëne waarderen. Als het zwembad meer dan 200 stemmen haalt ontvangen zij een benchmarkrapport met beoordelingen en verbeterpunten.

Award Uitreiking op toplocatie

De Award Uitreiking van de Zwembad van het Jaar Verkiezing vindt plaats op 1 december 2014 in Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn. Een toplocatie voor een feestelijk evenement, waar de winnaars van de verkiezing hun welverdiende Award in ontvangst mogen nemen.

Maatschappelijk partner KiKa

Net als in voorgaande jaren is ook bij deze editie KiKa maatschappelijk partner van de verkiezing. Met het stemmen wordt geld ingezameld voor dit goede doel en bij de Award Uitreiking wordt een mooie cheque overhandigd. Andere partners van de verkiezing zijn onder meer Diversey en OndernemersUnited.

Meer informatie over de verkiezing is te vinden via de website: http://www.zwembadvanhetjaar.nl

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?