Veranderingen bibliotheek Twisk

cq5dam.web.384.614Twisk – De Bibliotheek Twisk zal met ingang van het nieuwe schooljaar veranderen in een Bibliotheek voor de Jeugd (0-14 jaar). Tot en met vrijdag 27 juni kunnen volwassenen nog (gereserveerde) materialen lenen in de Bibliotheek Twisk. Inleveren kan vanaf dan in één van de andere Westfriese Bibliotheken of éénmalig na 22 augustus in de Bibliotheek voor de Jeugd in Twisk.

Materialen die vanaf 23 juni geleend worden hebben een uitleentermijn tot 22 augustus. Na 27 juni zijn jongere en volwassenen leden van harte welkom in één van de andere vestigingen van de Westfriese Bibliotheken, zoals de Bibliotheek Medemblik of de Bibliotheek Opmeer.

In de week van 18 augustus zal de Bibliotheek voor de Jeugd haar deuren openen op de huidige locatie. Meer informatie over de exacte datum en openingstijden volgen spoedig.

Openingstijden:
Woensdag en vrijdag van 15.00 – 17.00 uur

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.