-0.6 C
Medemblik
30 november 2020 03:22
Medemblik Actueel.

Michael Nobbe Optiek; twee jaar toonaangevend

Zwaagdijk-Oost – Veel bezoekers aan de winkelhart in Zwaagdijk- Oost hebben al kennis gemaakt met vriendelijke wijze waarmee het team bij Michael Nobbe Optiek haar klanten tegemoet treed. De prettige sfeer, de vakkennis en de tijd nemen voor de klant zijn hier de belangrijkste uitgangspunten. In twee jaar tijd is de zaak uitgegroeid tot een brillenspeciaalzaak van formaat.

Op de foto vlnr: Rosa Visser en Michael & Ellen Nobbe
Op de foto vlnr: Rosa Visser en Michael & Ellen Nobbe

Hoewel de zaak al twee jaar draait, melden zich nog dagelijks nieuwe klanten bij Michael Nobbe Optiek. Dat komt omdat kwaliteit en service hier altijd op de eerste plaats staan. Even binnenlopen voor het afstellen van uw bril, een vrijblijvende oogmeting of om de nieuwste collecties te bekijken, het kan hier allemaal. ‘En omdat wij als onafhankelijk opticien werken, kunnen wij met alle merken en glasfabrikanten samenwerken. De klant betaald dus nooit teveel’, aldus Michael.

De bril als mode accessoires is niet meer weg te denken. Bij Michael Nobbe Optiek vindt u dan ook vele trendy brilmonturen voor elk moment van de dag. En met de zomer op komst, zijn hier ook recent de nieuwste zonnebrillen gearriveerd. Flitsend, stoer en opwindend.

Ronduit revolutionair zijn de zonnebrillen van Maui Jim met het unieke filter voor een ongekende kleurbeleving en helder zicht onder alle omstandigheden. De Polarizes-Plus2 technologie elimineert nagenoeg alle schitteringen en blokkeert de schadelijke UV-stralen.

Het resultaat: Eindeloos zicht in een onovertroffen helderheid. Uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld op het water of in de auto waar goed zicht van levensbelang is. En het wordt allemaal nog een stukje mooier want deze unieke serie glazen zijn ook leverbaar op sterkte. Meer info in de winkel.

Ook de nieuwe zomer collectie zonnebrillen van grote namen als Ray Ban, Esprit, Serengeti en Voque zijn inmiddels binnen. Genoemde merken laten een breed scala aan stijlen en ontwerpen zien. Eén ding staat daarbij vast: De zonnebril is ook in 2014 een modestatement waar je niet om heen kunt. Tip; like nu Michael Nobbe op faceboek en maak kans op een super beachbike van Esprit of een leuke koelbox of strandlaken van Ray Ban.

Nieuw is ook de collectie houten brillen van FEB31st, een Italiaans merk waar design en styling de boventoon voeren. Een werkelijk unieke lijn waarbij aan u de keuze uit een eindeloze reeks houtkleuren, individueel gemaakt kortom; gewoon gaan zien en beleven.

Verder vindt u bij Michael Nobbe Optiek een ruime keuze aan kinderbrillen met o.a. de merken Vingino, Bbig, Nike en CK. En voor de ‘gewone’ bril geldt: De stalen monturen zijn weer terug…

Reageren via facebook