14 C
Medemblik
24 mei 2020 18:12
Medemblik Actueel.

Zomermarkten Medemblik 2014

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAMedemblik – Zomers Medemblik leeft volop in vakantietijd. Als gedreven evenementenstad wordt iedere keer gezocht naar eigentijdse veranderingen die ertoe doen. Zo zijn uit de voorgaande romantische markten, de zomermarkten geboren. Zomermarkten met mooie thema’s.

Vier opvolgende zaterdagen, vanaf 5 juli tot en met 26 juli, zal er rijkelijk reuring zijn voor thuisblijvers en toeristen. De zomermarkten concentreren zich in het centrum van Medemblik op het Bagijnhof en het Van Houweningenpark.

Kunst, cultuur & culinair

5 juli kun je je verwonderen op de Kunstmarkt! Vele soorten kunst bij elkaar, van schilderij tot beeld, van keramiek tot glas. Ook staat 5 juli in het teken van 725 jaar Medemblik. Maarliefst 7,25 meter doek nodigt het jonge publiek uit om hun kunsten te tonen. 12 juli zingen klinkende koren, bandjes en singer songwriters de sterren van de hemel. Op de bijbehorende zomermarkt kunt u heerlijk struinen langs de diverse kramen en op zoek gaan naar uw koopje van de dag. Zaterdag 19 juli wordt het puur genieten op het CulinairPlein. U kunt deze dag gerechten proeven van de lokale ondernemer. Vol trots presenteren zij hun mooie streekproducten. Dat wordt smullen geblazen!

Jump for fun

26 juli worden de zomermarkten afgesloten met een heus springfestijn voor jong en oud! Trotseer een mega glijbaan, een klimtoren en diverse springkussens. De gratis zomerzoete suikerspin zal menig kinderhartje doen smelten.

Alle markten zijn van 10:00-16:00. Aan het einde van iedere markt kunt u vanaf 16:00 uur in de Bonifaciuskerk genieten van een fantastisch orgel marktconcert! De toegang hiervoor is gratis.

Meer informatie over deze markten? www.stichtingevenmentenmedemblik.nl of www.organisatiebureaulakeman.nl of bel 06-10 29 48 54

Tot ziens op de Medemblikker Zomermarkten!

Reageren via facebook