Zomerfair Benningbroek

Benningbroek – Samen met Carnavalsvereniging de Deursackers organiseren wij op 13-7-2014 vanaf 11.00 tot 17.00 uur de rommelmarkt waarvan de opbrengst helemaal ten goede komt van de Carnavalsvereniging en de 1ste Zomerfair van Benningbroek.

Bij de Roode Leeuw en in de Roode Leeuw zal de rommelmarkt plaatsvinden en op de Kerkelaan en Kerkeplein zullen de kramen komen te staan. Dit wordt een gezellige Fair met diverse kramen en heel veel variatie in de artikelen die te koop worden aangeboden. Uiteraard kan u ook terecht voor een hapje en een drankje. Er is ook een mogelijkheid om de omgeving vanuit de lucht te bekijken.

Vanaf 10.30 uur tot 1700 uur kan je een helikopter vlucht maken, de kosten hiervan zijn 35 euro en je kan vanaf 1 juni reserveren bij de Roode Leeuw. Bij de helikopter kost het op de dag zelf 40 euro. Er is nog plaats voor een klein aantal kramen en mocht u nog interesse hebben neemt u dan contact op met café.deroodeleeuw@quicknet.nl of bel ons 0229-591261

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.