Zomer in het Egboetswater Oostwoud

OOSTWOUD – Op woensdag 2 juli om 14.00 uur is er een IVN-excursie voor kinderen en begeleiding door het Egboetsterrein in Oostwoud. Komt het zien, de bloemen, bomen, vlinders, kriebelbeestjes en vogels langs het natuurleerpad.

Er is iedere dag weer iets nieuws te ontdekken met aanwijzingen van de natuurgids. Bij de insectenhotels en de bijenkasten is het een zoemende drukte. Met een vergrootglas op beestjesjacht onder bladeren of om b.v. de poten van een miljoenpoot te tellen. Of gewoon aan de waterkant zitten om een onrustige libel te volgen. Deze natuurexcursie is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is altijd welkom. Verzamelen bij het knusse natuureducatiegebouw Het Egboetje, Liederik 15, 1678 JC Oostwoud (afslag Hauwert).

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.