Medemblik Actueel.

Audio Bedrijven

Westfriesland in Bedrijf Uitzending 21 juni 2014 met vandaag de Opperdoezer Ronde

West-friesland – In aflevering 108 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma voor, over en met Westfriese ondernemers. De Opperdoeser Ronde is weer verkrijgbaar. Om dit extra onder de aandacht te brengen werd er een speciale persochtend georganiseerd voor dit streekproduct. 

De organisatie wil de aardappel en met name de Opperdoeser Ronde promoten als voedingsbom, ook voor sporters. Straks verkoper Fer Smit, Chef kok Onno Kokmeijer, diëtiste Louise Groot en wethouder Nederpelt over de Opperdoeser Ronde , maar eerst teler Michel Hoogendijk. Wat vind hij van de Opperdoeser Ronde?

Westfriesland in Bedrijf is elke zaterdagmiddag tussen 17.00-18.00 uur te beluisteren op Radio Hoorn, 105.8 FM ether, 785 op Ziggo radio en overal via www.radiohoorn.nl. Elke maandagmiddag na de uitzending zijn de interviews op deze pagina nogmaals te beluisteren.

[soundcloud]https://soundcloud.com/westfrieslandinbedrijf/wib20140621-opperdoezerronde[/soundcloud]

Reageren via facebook