Weerbericht Medemblik 21 juni – Eerst veel wolken, later meer zon.

W-F kaart done

Medemblik – De dag start met vrij veel bewolking en misschien valt er nog een spatje regen. Overdag is het droog en breekt de zon vaker door boven de regio. Het regiokwik stijgt hierdoor naar een graad of 19. De west- tot noordwestenwind is matig van kracht, rond kracht 3. Verder start vandaag de Astronomische zomer.

Morgen schijnt de zon de gehele dag en is het droog. Het regiokwik stijgt wederom naar een graad of 19 en aan de windrichting veranderd ook nog steeds weinig. Na het weekend blijft het in de eerste instantie nog fris, pas in de tweede helft van de week lijkt het langzaam warmer te gaan worden. De zon zien we ook geregeld in de nieuwe week.

Weerspreuk van de dag: Met een kleine zomerwervelwind, is het weer ons goed gezind.

Weerman: Patrick Maarschalkerweerd

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.