Open dag Kleinschalig wonen Westwoud

Westwoud – Stichting Kleinschalig Wonen Westwoud biedt dementerenden de mogelijkheid onder deskundige begeleiding in Westwoud te (blijven) wonen als zelfstandig wonen niet meer kan.

Nuijensstraat 80De afgelopen periode is er in opdracht van De Woonschakel hard gewerkt om van de oude pastorie aan de Dr. Nuijensstraat 80 te Westwoud een passend woonverblijf te maken voor kwetsbare ouderen. Nu de renovatie van het pand is afgerond willen wij u dolgraag het resultaat laten zien.

Daarom bent u van harte welkom op de ‘open dag’ van De Pastorie Westwoud op zaterdag 28 juni a.s. U kunt het prachtige gebouw bezichtigen tussen 11.00 en 15.00 uur. Daarnaast kunt u wandelen door de schitterend gelegen tuin achter De Pastorie.

Alle informatie over dit project vindt u op de website www.pastoriewestwoud.nl.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.