18.2 C
Medemblik
4 augustus 2020 14:09
Medemblik Actueel.

Radio 538 DJ Menno de Boer en laatste “Als van Oud’s” in Café de Hoek.

foto-binding-juniWervershoof – Na de fantastische overwinning op Spanje, is vanavond Australië aan de beurt. Deze belangrijke wedstrijd zenden we natuurlijk live uit op groot scherm om 18:00 uur. Wij zorgen voor de hapjes en bij winst van Nederland….een biertje van het huis!

Zaterdag 21 juni komt radio 538 DJ: Menno de Boer naar SINNERS!! De broertjes Louter organiseren dan de tweede “Elements of Music” en met deze hoofd-act belooft het weer een spektakel te worden. Kom op tijd want Menno draait al om 23:00 uur. De deuren gaan om 21:00 uur open.

Zondag 22 juni is de laatste editie van Als van Oud’s in Café de Hoek. Nee………niet de allerlaatse hoor….daar is het veel te gezellig voor. We gaan er i.v.m. vakantie en kermis gewoon even tussenuit tot september. Wie konden we beter vragen dan Richard de Beer om samen met onze zingende barman Jeff Oud deze bijzondere afsluiter van live-muziek te voorzien. Ook nu betaal je voor een biertje tussen 16:00 en 18:00 uur maar €1,- en is de entree gratis!!

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?