Kinderen genieten tijdens uitje met Twinkle Stars!

twinkleMedemblik – Voor het 4e jaar neemt Stichting Twinkle Stars kinderen die op of onder de armoedegrens leven onbezorgd erop uit! Dit jaar zijn zij op 4 juni jl. naar Ballorig in Hoorn geweest en op 18 juni jl. naar FunFestijn te Medemblik. Twinkle Stars bedankt beide indoorspeeltuinen voor hun fantastische inzet en gastvrijheid.

De ruim 310 kinderen in de leeftijd van 2-11 jaar die zich hebben opgegeven, hebben enorm genoten in de ballenbak, trampolines, glijbanen, etc! Tijdens het spelen hebben de kinderen echt even onbezorgd kunnen genieten van alle lekkernij, schmink en alle aandacht tijdens het spelen. Kortom weer prachtige dagen om op terug te kijken!!

Benefietfeest

Zet het volgende alvast in je agenda! Op 19 november a.s. organiseert Twinkle Stars voor de 4e keer weer een fantastisch benefiet feest waarbij we weer bekende gasten mogen verwachten die voor de kinderen gaan optreden en een geweldig toneelstuk waarbij uiteraard Sinterklaas op bezoek komt.

Helpen? Meer informatie?

Vrijwilligers, sponsors, donateurs, vriendje-voor-een-tientje… Twinkle Stars kan alle hulp goed gebruiken. Momenteel zijn er 619 kinderen uit West-Friesland e.o. aangesloten en de stichting is nog steeds groeiende. Alle hulp is daarom zeker welkom!

Op www.stichtingtwinklestars.nl vindt u het opgaveformulier en meer informatie.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.