Hobbymarkt bij Molen de Hoop op zondag 29 juni

hobbymaktkleurWervershoof – Deze gezellige markt vindt plaats op zondag 29 juni van 12.00 tot 17.00 uur. De markt is al jaren een begrip in Wervershoof en omstreken en biedt een veelvoud aan mooie creatieve producten van hobbyisten, volop activiteiten voor kinderen en muzikale omlijsting.

Ruim 40 kramen hobby, handwerk en demonstraties. Kraamhouders tonen zich van hun meest creatieve kant. Om 12.00 uur wordt de markt geopend met een serenade van Fanfare St. Caecilia.

Van 12 tot 16 uur zijn er gezellige activiteiten voor de jeugd. Clowns schminken de kinderen tussen hun grappen en grollen door. Kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen en nieuwe energie opdoen van een heerlijke portie poffertjes. En in de knutselhoek kan het Vriendelijke Spookje van de Molen worden geknutseld.

Ondertussen wortd op het terras van de Vang genoten van een natje, een droogje en de muziek uit 60’er en 70’er jaren, gebracht door onze DJ Gidus van der Swaluw. Vanaf 14.30 uur is er versgerookte makreel, zo uit het vat.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.