Beknelling speeltuin Gildewijk, kinderen met de schrik vrijgekomen

Medemblik – Rond half 5 vanmiddag werd er groot alarm geslagen voor een beknelling in de speeltuin achter basisschool de Meridiaan in de Gildewijk. Brandweer en politie kwamen met loeiende sirenes aangereden en spoeden zich naar de plek des onheils. 

Daar aangekomen bleken er 2 kinderen klem te zitten in de schommel. Gelukkig viel het heel erg mee, de brandweer had ze in no time los.  Getuigen vertelden ons dat de brandweer helemaal niet nodig was, omdat zij ze ook wel los konden krijgen.

De kinderen zijn gelukkig met de schrik vrijgekomen.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.