Berakha Twisk mag weer nieuwe cliënten aannemen

Twisk – Het op Christelijke overtuiging geschoolde pleeg- en zorgboerderij Berakha mag van de IGZ weer nieuwe cliënten aannemen. Het bedrijf moest op last van het IGZ stoppen met het aannemen van cliënten om zo eerst te zorgen dat er voldoende deskundig personeel aanwezig was en dat de medicatiewet nageleefd werd. 

Na een nieuw onderzoek door het IGZ is gebleken dat Berakha het nu wel alles in orde heeft.  Berakha heeft extra personeel aangenomen en er is een uitgebreide scholing van het personeel geweest.  Berakha heeft 13 slaapkamers en de cliënten zijn vooral kinderen met een verstandelijke beperking, ADHD, Autisme of aanverwante stoornis.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.