Brocante ZomerFair Kasteel Radboud Medemblik

Medemblik – Na een prachtige Brocante Kerst KasteelFair afgelopen december komt er een vervolg met een “warme” Zomer editie. Door de unieke samenwerking tussen Stichting Stal 135 & Stichting Kasteel Radboud wordt er een bijzondere buiten en binnen Brocante weekend evenement georganiseerd.

brocanteAls de Zomer officieel begint zal deze Brocante Fair plaatsvinden. Een heel weekend vanaf 11:00 buiten en binnen in een echt kasteel! Hierdoor is het Brocante evenement de enige en echte originele KasteelFair van het Land. Het onderscheid van deze fair zit hem vooral in de locatie en kwaliteit van deelnemers welke echte originele Brocante tonen uit heel Europa.

De bezoekers kunnen in dit weekend genieten van de prachtige omgeving van Kasteel Radboud met slotgracht en middenin het centrum van Medemblik. Ook zal er een samenwerking plaatsvinden met lokale ondernemers en bezienswaardigheden zoals Stoomtrein van Hoorn naar Medemblik, Bakkerij-, en Stoommuseum. Hierdoor kunnen bezoekers voor een hele dag of weekend in Medemblik verblijven.

Tevens zullen er ambachtelijke lekkernijen en proeverijen plaatsvinden. Muzikale omlijsting zal in de stijl van Brocante plaatsvinden en natuurlijk een echt Brocante Brunch & Lunch gelegenheid. Bij binnenkomst kunnen liefhebbers een speciale Brocante route volgen en het Kasteel van binnen bezichtigen.

Details:

  • Datum: Zaterdag 21 juni & Zondag 22 juni 2014
  • Adres: Kasteel Radboud, Oudevaartsgat 8, 1671 HM Medemblik
  • Tijdstip: vanaf 11:00 tot 17:00
  • Entree Brocantefair € 2,-
  • Entree Brocante + Kasteel € 6,-

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.