FC Medemblik haalt nieuwe sponsor binnen

sponsorMedemblik – Met trots maakte het bestuur van FC Medemblik bekend dat FC Medemblik met ingang van komend seizoen drie jaar lang gesponsord zal worden door de ING. Deze bank heeft de verschillende verenigingen in de regio uitgedaagd om met een goed plan te komen waarom juist die club gesponsord zou moeten worden door de ING

De sponsorcommissie en enkele deskundigen zijn lang bezig geweest met een aanbod richting ING. Uiteindelijk bleek het “bid” van FC Medemblik zo goed dat we bij de laatste twee clubs van de regio eindigden. ING kon geen keuze maken dus werden er twee winnaars aangewezen. De andere club is Zouaven uit Grootebroek. De details van de overeenkomst worden nog uitgewerkt. Zodra er meer bekend is horen jullie het. ING maakt het officieel bekend bij aanvang van het seizoen 2014/2015.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.