Weerbericht Medemblik 14 juni – Eerst veel bewolking, later meer ruimte voor de zon.

W-F kaart done

Medemblik  – Vanmorgen overheerst de bewolking boven de regio, met heel misschien een spatje motregen. Vanmiddag breekt het wolkendek weer en krijgt de zon weer vaker de ruimte. Het is fris met een regiotemperatuur rond 17 graden en de noordelijke wind is matig, misschien vrij krachtig aan het Ijssel- en Markermeer.

Morgen perioden met zon, maar ook flink wat wolkenvelden. Het is droog en het regiokwik ligt wederom op een graad of 17. Begin volgende week is het rustig, met vooral maandag veel bewolking. Andere dagen een afwisseling van zon en het regiokwik stijgt naar 20 graden. Maandag is het nog fris met 18 graden.

Weerspreuk van de dag: Als de noordenwind in juni staat, komt het onweer veel te laat.

Weerman: Patrick Maarschalkerweerd

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.