16.7 C
Medemblik
23 september 2020 20:26
Medemblik Actueel.

Nieuw op ‘het zwembad’ Kamperen op 20 juni.

Oostwoud|Midwoud – Er zijn al heel wat kinderen die zich op hebben gegeven. Wil je d’r ook bij zijn? Meld je dan aan de kassa – je betaalt 6 euro en dan krijg je verdere informatie mee naar huis. Geef je snel op, want vol is vol!

Uitslag zwembadkrant

Winnaars Zwembadkrant1Winnaars! De uitslag van de woordzoeker uit de Zwemkrant nr.1 / 2014* mag bekend worden gemaakt, het antwoord is ‘lekker zwemmen’.Uit alle instuurders met het goede antwoord zijn Denise van Splunter en Arjan Koomen gekozen als de winnaars die wij namens Het Zwembad Midwoud-Oostwoud een prijs mochten aanbieden; een zwempakket met leuke, handige en lekkere artikelen voor een spetterend zwemseizoen! Denise en Arjan, bedankt voor het meedoen en veel plezier met jullie prijs! Wij hopen jullie snel terug te zien op ons bad!!

* De Zwemkrant is tot stand gekomen vanuit een samenwerking tussen diverse zwembaden binnen de regio onder coördinatie van De Waterhoorn en is begin van dit zwemseisoen huis-aan-huis verspreid. De Zwemkrant niet ontvangen? Vraag er naar bij de kassa/kiosk van Het Zwembad. Voor meer informatie over Het Zwembad: kijk op www.hetzwembad.nl of like ons via www.facebook.com/hetzwembad

Discozwemmen in september

De volgende disco is zaterdagavond 6 september: Entree 2 euro (ook weer van 19.00 tot 22.00 uur). Uiteraard gaat het alleen door als het weer goed genoeg is!

Vriendelijke groet namens het voltallige bestuur en de activiteitencommissie van ‘Het Zwembad’

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?