De Westfriese Waterweken varen 2014 in!

West-Friesland – Nieuw in het schuitje zijn BDO accountants & adviseurs en de gemeente Drechterland, die de samenwerking bekrachtigen door het Waterweken-convenant te ondertekenen. Samen bepalen de gemeenten, organisatoren en bedrijven de koers voor 2014!

Waterweken & bedrijfsleven

fotoDe Westfriese Waterweken hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan een eenduidige uitstraling zodat alle activiteiten herkenbaar lokaal, regionaal en bovenregionaal onder één vlag worden gepromoot. Lokaal wordt het evenement gedragen door vrijwilligers en bedrijven die zich inzetten om alle Waterweken tot een succes te maken. Bovenregionaal wordt het evenement onder één paraplu vermarkt. Het Westfriese bedrijfsleven draagt graag bij aan de campagne van de Waterweken om zo Westfriesland op de kaart te zetten.

Partners

De Waterweken zijn daarom trots op de gemeenten en de bedrijven die de campagne mogelijk maken. Hoofdsponsoren BDO accountants & adviseurs en Rabobank Hoorn-Midden Westfriesland, mediapartners Indrukmakers, Promobase, programmabureau Westfriese Omringdijk, Abovo Media en Villavakantiepark Ijsselhof zien de Waterweken als ijzersterk merk voor Westfriesland. Richard Bot, partner van BDO: ‘als de accountant en adviseur van Westfriesland draagt BDO de regio en zijn inwoners een warm hart toe. Om uiting te geven aan die regionale betrokkenheid, sponsoren wij met veel plezier de Westfriese Waterweken en wensen wij alle deelnemers een behouden vaart!’ Kim de Graaf, adviseur Coöperatie Rabobank Hoorn-Midden Westfriesland: ‘Met coöperatieve kracht zetten de Waterweken Westfriesland op de kaart. Zo geeft één evenement een impuls aan de hele regio. Daarom is Rabobank Hoorn-Midden Westfriesland trotse partner van de Westfriese Waterweken.’

Reisschema

Reis mee met de Westfriese Waterweken. Van 23 juli tot en met 31 augustus 2014 reizen de Westfriese Waterweken langs historische steden en prachtige dorpen binnen de Westfriese Omringdijk. Van de haven van Enkhuizen naar Bovenkarspel, Medemblik, Drechterland en verder naar Hoorn en Avenhorn, Berkhout en De Goorn. Het waterrijke Westfriesland vormt een prachtig decor en podium voor dit rondreizende festival. Leuk met de kinderen: Waterspelen, vaartochten, drijf in bioscoop, theater te water, culinair aan de kade, drakenbootraces, havenconcerten en meer. En: waanzinnige watersporten als kitesurfen, flyboarden en banaan varen staan voor het eerst op het programma!

  • Enkhuizen: weekend van 23-24-25-26-27 juli
  • Stede Broec: 2 augustus
  • Medemblik: 8-9-10 augustus
  • Drechterland 17 augustus
  • Hoorn: 22-23-24 augustus
  • Koggenland: weekend van 30-31 augustus

Op de foto op de burg staan de betrokken organisatoren, wethouders en bedrijven. Van links naar rechts Gerrit Wijnne, Danny van Soelen, Rob Boon, Roel Alders, Joshua Ijzer, Richelle Dubbeldam, Caroline van de Pol, Kim de Graaf, Harry Nederpelt, Sandra Smit, Laura Oosterbaan, George Besseling, Richard Bot, Ben Tap, Bert de Jong, Adriana Stam, Jos van Putten, Jeanneke Scholtens

www.westfriesewaterweken.nl –www.facebook.com/WestfrieseWaterweken www.twitter.com/waterweken

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.