SEW blijft zich versterken

NIBBIXWOUD – Eredivisionist SEW blijft zich versterken. De handbalsters uit Nibbixwoud, die in de afgelopen playoffs 6e en dus laatste werden in het gevecht om de landstitel, blijven maar nieuwe speelsters aantrekken. De allernieuwste aanwinsten zijn beide 18 jaar, komen over van VOC en spelen voor het jeugdteam van Oranje (Youth). Jill Meijer is hoekspeelster en handbalde al in haar juniorentijd voor SEW. Mabel Panhuis is cirkelspeelster.

Beide talenten trainen en wonen door de weeks op het sporttalentencentrum Papendal. Eerder werden de 18-jarige Mandy Hoogenboom (keepster Youth) en opbouwspeelster Britt Holster (van Aalsmeer) gehaald. Melissa Wilmsen, die regelmatig een doelpuntje meepakt, blijft tóch voor Nibbixwoud uitkomen, en heeft haar vertrek geannuleerd.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.