Weerbericht Medemblik 11 juni – Zonnig en aangenaam

W-F kaart done

Medemblik – Vandaag is het een heel aangename dag in de regio. Bij volop zonneschijn, met hooguit een enkele sluierwolk stijgt de temperatuur naar ongeveer 21 graden. De wind komt uit het westen en is matig van kracht rond kracht 3, aan het Markermeer en IJsselmeer af en toe kracht 4.

Vanavond is het zonnig, komende nacht helder en het regiokwik daalt uiteindelijk naar een graad of 11.

Morgen en ook vrijdag zijn er flinke zonnige perioden, met overdag de vorming van een paar stapelwolken. Het blijft droog en het regiokwik ligt op beide dagen op een graad of 21.

Tijdens het weekend wordt de stroming noordelijk en wordt er vooral zaterdag meer bewolking naar onze regio aangevoerd. Misschien dat uit de bewolking dan en spat motregen kan vallen. Zondag is er weer meer ruimte voor de zon en blijft het droog. Zaterdag is het vrij fris en ligt het regiokwik rond 17 graden. Zondag kan het dan ongeveer 19 graden worden. Daarmee is het net iets aan de koele kant voor de tijd van het jaar.

Weerspreuk van de dag: Boeren maaien nu hun grasjes, stedelingen pakken hun terrasjes.

Weerman: Patrick Maarschalkerweerd

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.