“Schoolplein het Koggeschip Medemblik Feestelijk geopend”.

Het nieuwe schoolplein van het Koggeschip is vanochtend feestelijk geopend.

Medemblik – Na Sponserlopen en fancy Fairs is er genoeg geld verzameld voor het herinrichten van het schoolplein. Na druk overleg heeft school gekozen voor de speeltoestellen die we vandaag op het schoolplein te vinden is. Eind 2013 is er begonnen met de werkzaamheden aan het schoolplein. En vandaag was dan de dag Dat het feestelijk geopend werd voor alle belangstellende.

Directeur Derk Bolt hield een toespraak. En bij een feestelijk gebeuren hoort ook een cadeau. Twee leerlingen liepen met het uitpakken. Het cadeau was twee stoeptegels tegen zinloos geweld. Daarna zongen alle kinderen een gezamenlijk lied. Alle kinderen zochten daarna hun plaats op het vernieuwde schoolplein om te genieten van een ijsje voordat ze allemaal om 12 uur weer naar huis gingen.

Al met al een geslaagde opening van het schoolplein.

Tekst: Daniëlle Kip/foto’s: Henk Prins

[wppa type=”slideonly” album=”114″][/wppa]

 

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.