Noord Hollands Ouderen Orkest zoekt koorleden

Medemblik – In verband met een groot kerstconcert zoekt het NHOO koorleden om een groot gelegenheidskoor te vormen. Vindt u het leuk om in een koor te zingen, maar wilt u zich niet voor langere tijd binden dan is dit project iets voor u.

Het gelegenheidskoor zal optreden tijden het kerstconcert op 21 december. Het project begint dinsdagochtend 7 oktober en duurt t/m het concert op 21 december in de Westerkerk in Enkhuizen.

De repetities vinden wekelijks plaats op dinsdagochtend van 10.00 tot 12.30 uur in cultureel centrum ’t Trefpunt’ Sportlaan 11 te Wognum. Meer informatie en opgeven bij: Mw. Ina Vader-Akkerman tel: na 18.00 uur 0229-582237 e-mail: ina.vader@quicknet.nl of: www.nhoo.nl 

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.