Gratis toegangskaartjes voor het Zuiderzeemuseum bij de Vooroeverloop!

Medemblik – Elke deelnemer aan de Vooroeverloop Enkhuizen-Medemblik krijgt een gratis toegangsbewijs voor het Zuiderzeemuseum! De normale toegangsprijs is € 14,50! Bij de finish krijgt iedereen een ‘goodiebag’ die rijk gevuld zal zijn, waar dus nu ook gratis toegang voor het museum in zit.

Je kunt na je loop (of op een later tijdstip) een bezoek gaan brengen aan dit schitterende museum. De start van onze loop is in het buitenmuseum van het Zuiderzeemuseum, dus daar heb je al even de sfeer van kunnen proeven. In de periode van 5 juli t/m 31 augustus is het thema: Kinderpret in de Zomervakantie. Citaat:

De zomervakantie staat bij het Zuiderzeemuseum geheel in het teken van pret voor het hele gezin. Bekijk de verschillende ambachtsdemonstraties en ga aan de slag met de leukste spelletjes en activiteiten. Werp een tros als een echte matroos, sla een (spring)touw en ontmoet de bewoners van het buitenmuseum. Ook mogen kinderen zich verkleden als bewoners van Volendam en Marken rond 1900. Een dagje uit met het hele gezin is zo gevuld.

Zo wordt meedoen aan de Vooroeverloop wel heel interessant!  Meedoen? Inschrijven kan hier.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.